Online Frans leren

Afstandsonderwijs heeft de laatste tijd een opmerkelijke vooruitgang geboekt, en wordt daarom nu als legitiem vertrouwd leerproces beschouwd.

De online Franse lessen zijn bedoeld voor privé of zakelijk, op alle niveaus van het ERK (Europees Referentiekader) voor Talen.

Online Frans leren of te wel «apprendre en ligne », is een reële manier geworden om het Frans te leren of te verbeteren. Le Français Sur Mesure blijft, naast lessen in Haarlem of in company, ook lessen via Skype/Teams geven.

In een lesuur gaat u online Frans leren spreken, verstaan, luisteren en schrijven onder begeleiding van een native speaker docent. Ik sta helemaal open voor vragen en uitleg, om u te ondersteunen in uw leerproces en om uw voortgang te stimuleren en te bevorderen.

onlinefransleren_3951b422.jpg

Is online Frans leren iets voor u ?

Laat het me weten via mijn contactpagina op deze website en ik zal u terugbellen, e-mailen of afspreken op Skype/Teams. Tijdens een gratis intake maken wij kennis met elkaar, bespreken wij uw niveau en uw doelen.

Een lesuur online Frans via Skype/Teams is van tevoren te voldoen. Daarna zal ik u een factuur sturen ter bevestiging van uw betaling.

Voor een privéles één op één, meerdere cursisten tegelijk of zakelijk tarief, neem contact met me op. 

Neem contact op voor meer informatie

Klik hier