Voor professionele Franse les in Haarlem

Miljoenen mensen verspreid over de hele wereld spreken de Franse taal. Het is dan ook een taal, mits u deze machtig bent, waar u ver mee kunt komen. Zeker als u regelmatig naar Frankrijk op vakantie gaat, u er een tweede huis heeft of u vindt het gewoon leuk om de Franse cultuur beter te leren kennen, is het volgen van een taalcursus op het gebied van de Franse taal erg nuttig. Voor uw Franse les in Haarlem bent u bij Le Français Sur Mesure aan het juiste adres.

Wat kan Le Français Sur Mesure voor u doen?

Ik kan u heel goed helpen bij het aanleren van de Franse taal. Ik ben dan ook een zogeheten native speaker, tevens bevoegd docente Frans wat niets meer inhoudt dan dat Frans mijn moedertaal is. Le Français Sur Mesure staat voor 'Frans op Maat'. Le Français Sur Mesure is een treffende omschrijving van de diensten die ik lever, want maatwerk is waar het bij mij om draait. Ik sluit het lesprogramma dan ook volledig aan op de wensen die u heeft. Verder kijken we natuurlijk naar uw huidige niveau en baseren daar het taalprogramma op. Hierdoor leert u altijd precies die onderdelen waar u behoefte aan heeft.

De werkwijze bij Franse les in Haarlem

Een aantal mogelijkheden die ik bied, zijn een-op-een taaltrainingen en trainingen in kleine groepen van 6 mensen. We bepalen of de nadruk op het schriftelijk of mondelinge aspect van de taal ligt, of beide. Ik werk met de ALP-methode wat staat voor het Actief Leer Principe. De praktijk staat hierbij centraal waarbij we het aangeleerde direct toepassen. De samenwerking wordt als prettig en veilig ervaren waarbij fouten maken onderdeel is van het leerproces. Hierdoor durven we te doen en daar leert u natuurlijk het meeste van. We sluiten de lessen af met een toets om vervolgens de resultaten te evalueren.

Franse les in Haarlem volgen

Een taal leert u het beste van een native speaker. Daarom volgt u uw Franse les in Haarlem bij Le Français Sur Mesure. Neem contact op voor de mogelijkheden of maak direct een afspraak voor het inplannen van de eerste les. Ik sta voor u klaar.

Neem contact op voor meer informatie

Klik hier