Voor een cursus Frans in Haarlem

Als we wereldwijd bekijken hoeveel mensen de Franse taal spreken, dan komen we op miljoenen mensen uit. Wanneer u als ondernemer ook buiten onze landsgrenzen opereert, dan weet u hoe belangrijk het is om met uw klanten, leveranciers en andere betrokkenen te kunnen communiceren. Een misverstand ontstaat al snel en soms gaat het zo ver dat u mensen onbedoeld en onbewust beledigt. Handelsbetrekkingen koelen af met alle gevolgen van dien. Nu is dit wel een extreem voorbeeld, maar een cursus Frans kan een grote toegevoegde waarde voor uw bedrijf zijn. Een cursus Frans in Haarlem volgt u bij Le Français Sur Mesure.

Le Français Sur Mesure betekent maatwerk

Le Français Sur Mesure betekent letterlijk maatwerk. Dat is dan ook graag wat ik lever aan mijn klanten. Het is natuurlijk zo dat een taalcursus alleen nuttig is als je er wat aan hebt. Daarom stel ik samen met u vast welke leerdoelen er gesteld moeten worden. Daarnaast kijken we taal spreken, dan komen we op miljoenen mensen uit. Wanneer u als ondernemer ook buiten onze landsgrenzen opereert, dan weet u hoe belangrijk het is om met uw klanten, leveranciers en andere betrokkenen te kunnen communiceren. Een misverstand ontstaat al snel en soms gaat het zo ver dat u mensen onbedoeld en onbewust beledigt. Handelsbetrekkingen koelen af met alle gevolgen van dien. Nu is dit wel een extreem voorbeeld, maar een cursus Frans kan een grote toegevoegde waarde voor uw bedrijf zijn. Een cursus Frans in Haarlem volgt u bij Le Français Sur Mesure.

Le Français Sur Mesure betekent maatwerk

Le Français Sur Mesure betekent letterlijk maatwerk. Dat is dan ook graag wat ik lever aan mijn klanten. Het is natuurlijk zo dat een taalcursus alleen nuttig is als je er wat aan hebt. Daarom stel ik samen met u vast welke leerdoelen er gesteld moeten worden. Daarnaast kijken we naar het niveau van uw medewerkers en op basis daarvan bepaalt u zelf hoeveel lessen uw werknemers gaan volgen. Hierin zal ik natuurlijk een adviserende rol spelen. Ik ben een native speaker en bevoegd docente Frans waarbij centraal staat dat Frans mijn moedertaal is. Ik kan dan ook op een professionele wijze een cursus Frans in Haarlem verzorgen.

Hoe gaan we te werk

Ik werk in een veilige omgeving waarom het heel gewoon is dat er fouten gemaakt worden. Dat is nu eenmaal onderdeel van het leerproces. Ik werk met de ALP-leermethode, wat het Actief Leer Principe betekent. We leren iets, of dit nu om verbale of schriftelijke communicatie gaat, en vervolgens passen we het toe in een situatie die gericht is hoe het er bij uw bedrijf in de praktijk aan toe gaat. Op deze manier onthouden de cursisten beter en is het duidelijk of de stof begrepen wordt.

Een cursus Frans in Haarlem aanvragen

U wilt uw medewerkers een leerzame en professionele cursus Frans in Haarlem aanbieden? Dan neemt u natuurlijk snel contact op met Le Français Sur Mesure. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, dan sta ik u graag te woord. Ik ben bereikbaar per e-mail, telefoon of het contactformulier op de website.

Neem contact op voor meer informatie

Klik hier